Mirabela MironPreşedinte

MM staff

De 10 ani, AVISSO, companie fondata de Mirabela Miron,  contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri ieșean, oferind servicii pentru susținerea și dezvoltarea companiilor din Iași, servicii financiar-contabile, de consultanță în afaceri și resurse umane.

Absolventă de finanțe-contabilitate, Mirabela Miron a fondat în urmă cu 10 ani, alături de soțul ei, Ovidiu Miron, o societate specializată în furnizarea serviciilor financiar contabile și de audit. Firma a pornit de la doi clienți și a adunat, până prezent, peste 350 de clienți în portofoliu.

În calitate de președinte și fondator AVISSO dar și din rolul de vicepreședinte al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România filiala Iași și președinte al Clubului Tinerilor Experți Contabili din România, Mirabela Miron a contribuit la dezvoltarea mediului de afaceri ieșean.

Colegi

How can we help you?

AVISSO asigură gestionarea profesionistă a riscurilor la care se expune o afacere încă din stadiul de idee și până la extinderea și consolidarea portofoliului de produse sau servicii.