Filosofia de afaceri

CONCEPTUL care stă la baza filosofiei noastre de afaceri este acela de a crea relații de parteneriat de lungă durată atât cu clienții, cât și cu angajații noștri pe principii etice și de respect reciproc.
VIZIUNEA noastră este să contribuim substanțial la dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos, bazat pe principii etice. Ne propunem să promovăm responsabilitatea socială a companiilor pentru un impact pozitiv pe termen lung asupra evoluției societății românești.
MISIUNEA noastră este aceea de a ne sprijini clienții să își consolideze și să își dezvolte afacerile prin oferirea de servicii de outsourcing și consultanță specializată în managementul afacerii.
Succesul nostru este succesul întregii echipe, de aceea asigurăm angajaților noștri condiții excelente pentru dezvoltarea personală și profesională.

Valorile noastre

ETICĂ ȘI INTEGRITATE PROFESIONALĂ – respectăm codul etic al consultantului și promovăm etica în afaceri în toate misiunile noastre de consultanță și în toate relațiile de afaceri în care suntem implicați.
RESPONSABILITATE – suntem responsabili pentru acțiunile noastre și pentru soluțiile oferite și ne asumăm răspunderea, indiferent de situație.
PARTENERIATE DE LUNGĂ DURATĂ – promovăm parteneriatele de lungă durată, bazate pe încredere reciprocă și profesionalism, atât cu clienții, cât și cu angajații noștri.
VALOARE ADĂUGATĂ – ne implicăm doar în proiectele în care avem convingerea că putem aduce plusvaloare prin competențele și expertiza acumulată.
IMPLICARE SOCIALĂ – punem suflet în proiecte sociale, contribuind în mod activ la dezvoltarea comunității și la schimbarea în bine a vieții semenilor aflați în dificultate.

Cu ce vă putem ajuta?

AVISSO asigură gestionarea profesionistă a riscurilor la care se expune o afacere încă din stadiul de idee și până la extinderea și consolidarea portofoliului de produse sau servicii.

Call Now Button