Mihaela MăriucăManaging Partner

MMAriuca team

Mihaela Măriucă are o experiență de peste 13 ani în domeniul consultanței pentru afaceri. Domeniile sale de expertiză cuprind:

– consultanța strategică pentru dezvoltarea companiilor și organizațiilor;

– consultanța în marketing și cercetarea de piață

– consultanță în management financiar;

– managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Responsabilitățile sale în cadrul companiei AVISSO constau vizează identificarea de noi oportunități de afaceri, dezvoltarea și managementul diviziei de consultanță pentru IMM-uri. De asemenea, Mihaela Măriucă este implicată în proiecte de consultanță, precum: con­sul­tanță în management strategic și orga­nizațional, planuri de afaceri și studii de fezabilitate pentru proiecte de investiții, cercetare de piață și studii de oportunitate, scrierea de proiecte pentru accesarea de fonduri ne­ram­bursabile și managementul imple­mentării acestor tipuri de proiecte.

Competențele și cunoștințete sale în domeniul con­sultanței în management sunt dovedite de cer­ti­ficările obţinute din partea unor or­ganis­me recunoscute în domeniu: MBA – Master of Business Administratin, Business Analyst, General manager, Project Manager, Trainer și Business Coach.

În vasta sa experiență în consultanță a implementat proiecte pentru companii mici și mijlocii din sectorul producției, comerțului și serviciilor în următoarele domenii:

– Consultanță în afaceri: planuri de afaceri, mana­gement strategic, analiza de business, dezvoltarea afacerilor, strategii de afaceri, managementul proiectelor;

– Managementul financiar și managementul investițiilor: finanțarea proiectelor, estimarea și analiza costurilor, studii de fezabilitate economică, analiză financiară, analiză cost-beneficiu, analiza economică, evaluarea proiectelor;

– Managementul marketingului: strategii de marketing, studii de piață, analiză de piață, dezvoltarea piețelor, lansarea de produse noi pe piață, promovare și publicitate.

Colegi

Cu ce vă putem ajuta?

AVISSO asigură gestionarea profesionistă a riscurilor la care se expune o afacere încă din stadiul de idee și până la extinderea și consolidarea portofoliului de produse sau servicii.

Call Now Button