Despre noi

Misiunea noastră este aceea de a ne sprijini clienții să își consolideze și să își dezvolte afacerile prin oferirea de servicii de outsourcing și consultanță specializată în managementul afacerii.

Viziunea noastră este să contribuim substanțial la dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos, bazat pe principii etice.

Succesul nostru este succesul întregii echipe, de aceea asigurăm angajaților noștri condiții excelente pentru dezvoltarea personală și profesională.

Echipa AVISSO

Succesul este mai ușor de atins atunci când
ai parteneri de încredere lângă tine.

De peste 16 ani lucrăm la succesul clienților noștri prin servicii de contabilitate, resurse umane, consultanță în afaceri sau pentru finanțări nerambursabile și, nu în ultimul servicii GDPR.

Încrederea, responsabilitatea și integritatea sunt valorile prin intermediul cărora AVISSO investește în parteneriate durabile care aduc plus valoare comunității de afaceri.

Succesul AVISSO se datorează modului în care experții companiei interacționează cu mediul de afaceri. Încrederea, responsabilitatea și integritatea sunt valorile prin intermediul cărora AVISSO investește în parteneriate durabile care aduc plusvaloare comunității de afaceri.

AVISSO asigură gestionarea profesionistă a riscurilor la care se expune o afacere încă din stadiul de idee și până la extinderea și consolidarea portofoliului de produse sau servicii.

Fiecare parteneriat reprezintă o nouă provocare, iar fiecare provocare un pas înainte pentru echipa de experți AVISSO. Cu o vastă experiență în dezvoltarea afacerilor, AVISSO oferă soluții personalizate antreprenorilor și organizațiilor mari și mijlocii.

Principalele domenii de activitate

16 ani de experiență în domeniul financiar-contabil

CONCEPTUL

care stă la baza filosofiei noastre de afaceri este acela de a crea relații de parteneriat de lungă durată atât cu clienții, cât și cu angajații noștri pe principii etice și de respect reciproc

Ai o întrebare?

Oferim servicii specizalitate pentru îmbunătățirea performanțelor companiilor mici și mijlocii care activează în domenii de activitate precum: producție, turism, construcții, servicii.

IMPLICARE SOCIALĂ

Punem suflet în proiecte sociale, contribuind în mod activ la dezvoltarea comunității și la schimbarea în bine a vieții semenilor aflați în dificultate.

VIZIUNEA

Ne propunem să promovăm responsabilitatea socială a companiilor pentru un impact pozitiv pe termen lung asupra evoluției societății românești.

PARTENERIATE DE LUNGĂ DURATĂ

Promovăm parteneriatele de lungă durată, bazate pe încredere reciprocă și profesionalism, atât cu clienții, cât și cu angajații noștri.