Mirabela MironPreşedinte

MM staff

Mirabela Miron este antreprenor, expert contabil şi auditor financiar, fondatoarea grupului de firme AVISSO, care oferă servicii de consultanţă în afaceri unui număr de peste 300 de companii.

Este o promotoare ferventă a dezvoltării economice a Iaşiului şi a regiunii Moldovei. S-a dedicat ca voluntar, dar şi finanţator, cauzelor de responsabilitate socială.

Membră a Romanian Business Leaders, preşedintă a Asociaţiei O şansă pentru fiecare, prin intermediul căreia a iniţiat RestartHome, inspirat din activitatea proiectului RePatriot, din echipa căruia, de asemenea, face parte. În calitate de antreprenor, înţelege să fie permanent implicată în problemele comunităţii şi un observator atent al fenomenelor macroeconomice. Cu toate acestea, nu a părăsit niciodată pasiunea pentru fiscalitate, domeniu în care continuă să ofere consultanţă partenerilor de afaceri, dar şi la solicitarea mass media şi în cadrul evenimentelor de profil.

Colegi

Cu ce vă putem ajuta?

AVISSO asigură gestionarea profesionistă a riscurilor la care se expune o afacere încă din stadiul de idee și până la extinderea și consolidarea portofoliului de produse sau servicii.

Call Now Button